Servera din Korv Stroganoff med riset och en generös hög picklad rödlök. Så här gör du 30 minuter Dela korvarna i stavar, bryn dem i smör och olivolja. Skriv ut Dela E-post Pinna 120 1 falukorv, gärna av kalkon . 2 chorizo
4 2 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 500 g kryddig korv t ex chorizo 250 g körsbärstomater 2 msk smör 2 msk tomatpuré 1 tsk torkad timjan eller dragon 3 dl vispgrädde 1 msk dijonsenap 1 dl cornichons salt svartpeppar Till servering färsk dragon 4 port ris Lägg till i inköpslistan
Jag höftade ganska mycket med kryddorna och gick mest på känn eftersom det det är en färsk korv. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Skiva korven. Häll av pastavattnet och blanda ihop pastan med korv bolognesen på ett stort fat. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs korv och lök tillsammans med oregano och basilika ca 2 min. 600 g Chorizo
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost