Varma grovt krossade Digestivekex, mascarponekräm och jordgubbar i portionsglas eller skålar. Tillsätt och vispa ut mascarpone-osten, florsocker samt fröna från vaniljstången
Vispa ihop mascarpone / philadelphiaost, socker och kesella. Botten 200 g digestivekex 75 g smör. Cheesecakesmet 100 g vit choklad 400 g mascarpone eller philadelphiaost (original, ej light) 250 g kesella, 10% 0,75 dl strösocker 3 ägg. Mörk ChokladfudgeKnäckfudge - Chokladfudge Med Smak Av KnäckMascarpone Cheesecake Med Kola 10-12 portioner Botten 200 g digestivekex
Knäckebröd - Goda Små KnäckePåskkakor - Småkakor Av MördegFlarnrullar - Knäckflarn Med Grädde Och CognacEnkla Kakor - Mördegskakor – BragoStruvorCheesecake Med Mascarpone Och Chokladfudge Ingredienser
Krossa digestivekexen och blanda dem med smöret. 20 st digestivekex. 250 g mascarpone. Vispa grädde, färskost och mascarpone krämigt, ca 3-4 min. 20 st digestivekex. 250 g mascarpone
Krossa digestivekexen. Blanda philadelphia och mascarpone till en jämn smet. 200 g krossade digestivekex. 250 g Mascarpone. 200 g krossade digestivekex. 250 g Mascarpone
Smula sönder digestivekex i en mixer eller slå sönder dom i en påse (använd gärna dubbla påsar då). Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vit choklad, toppad med ett lager kola
Kör digestivekexen i en matberedare till en fin sand (eller krossa kexen i en påse med en kavel). Vispa philadelphiaosten och mascarponen mjuk med elvisp
Kör digestivekexen i en matberedare till en fin sand (eller krossa kexen i en påse med en kavel). Vispa philadelphiaosten och mascarponen mjuk med elvisp