Lime- och ingefärsbakad torsk I originalreceptet står det att man kan ta djupfrysta wokgrönsaker. Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry Mörk o Mat
Torsk och tomat i folie a la Barbor Krama saften från lime över fiskenLägg torsken på en bädd av krossade tomaterSalta och peppra Häll över fiskfondSkivad rödlök och vitlökDillLade krossade tomater över torsken saltade lite på tomatkrosset Kryddade med torkade örter Sunie
Torsk med smak av Asien Blanda samman olja, soja, limesaft, honung, pressad vitlök och ingefära. Lägg torsken i en eldfast form Hemmets Journal
Torsk i foliepaket med tomat (av Birgitha i Huddinge) Lägg på det djupfrysta fiskblocket. Ugnstemperatur. Nyp ihop foliepaketet ordentligt och lägg det på en mittfals i ugnenHemmets Journal
Fiskdolmar med thaismak Rulla ihop och lägg i ugnsfast form. Lägg i matberedare tillsammans med rivet limeskal och -saft, ingefära, räkpasta, fish sauce, ägg och grädde Matklubben.nu