Mitt tips är att blanda dressingen i en stor skål, tillsätta en nypa socker (mormors knep) och låta den skivade rödlöken få "marineras" en stund i dressingen
dressing. Blanda med vitlök, yoghurt, spiskummin, salt, peppar och olivolja. En lunchrestaurang som jag passerar på väg till jobbet skyltar med rubrikens grekiska frossa
Men salladen hon tog var med skinka, ost-tärningar, krutonger och majonnäsdressing på. Inspirationen till dressingen är från den fantastiska Jamie Oliver, och jag och David testade att göra denna sallad efter att ha sett ett tv-program då han gjorde en Ceasar sallad (HÄR är Jamies recept)
Exempelvis i hamburgare med en stark dressing eller i wraps med en massa grönsaker. Klicka i all yoghurt i ett kaffefilter och låt den rinna av under tiden som du lagar resten av maten
Andra kvällen blev det en kolgrillad Hamburgare på riktigt god färs med Ost, Bacon, Dressing, Sallad, Saltgurka och nyslagen Bearnaisesås på Riverside Grill