Idag passade jag på att göra raw chokladbollar som efterätt till julbordet. ) Dessa är helt veganska, raw, mjölkfria, glutenfria och nästan helt utan vitt socker (förutom från den mörka chokladen)
Hemma brukar vi fira nationaldagen med något gott fika på eftermiddagen eller en smarrig efterätt på kvällen men när nationaldagen bjuder på ett sånt fantastiskt soligt sommarväder – iaf i Uppsala – så kanske man inte är så sugen på att stå i köket hela dagen och då passar dessa ljuvliga rulltårtsbakelser perfekt
Min efterätt var Pecan Pie serverad med en glass/tjock sås, som var god men väldigt mastig, och jag klarade inte av att äta hela (det blev liksom för mycket)
Måste passa på att tipsa om efterätten som vi bjöd på igår när våra vänner var över. Skär bort så pass mycket att du kan ta plocka ut leksaken (spara den borttagna delen för att kunna göra ett helt glutenfritt alternativ)
En nyttigare men supergod och jätte enkel efterätt gjord av bara tre ingredienser. Foto. Mia Hagenmalm. Ceviche på pilgrimmsmusslor är riktigt är så himmelskt gott
Sandra kom på den eminenta idén att ät middag tillsammans, Sandra fixade älggryta, Ida och Philip potatismos och av någon anledning föll efterätten på mig