Brylépudding Jag tror kanske jag skulle kunna få det godare om jag lekte lite mer med karamellen och gav allt lite mer smak helt enkeltSandras kök
Crème brûlée sureau Sätt ugnen på 125°. Koka upp grädde, saft, pressad citronsaft och socker i en kastrull. Låt svalna något kokschefen.se
Brylépudding - Creme caramel Panna cotta blir det oftast - enkelt och underbart gott. mat , recept , brylépudding , creme caramel , pudding , dessert , efterrätt Jessika & Jonas
Brylépudding – Creme caramel Panna cotta blir det oftast – enkelt och underbart gott. mat , recept , brylépudding , creme caramel , pudding , dessert , efterrätt matorama
Passionsfruktsbrà»lée Panna cotta blir det oftast – enkelt och underbart gott. mat , recept , pudding , creme brà»lé , passionsfrukt , dessert , efterrätt matorama
En söt liten nostalgitripp Jag har genom åren gjort flera varianter av desserten genom att byta ut sockerkakan mot mjuk pepparkaka och chokladkaka samt även variera glassen och frukten i, men jag ger er här den klassiska varianten som den serverades då Remsans bistro