Färskost med örter och vitlök. Och så till sist över till dagens supergoda, supersomriga och superenkla recept – en färskost som du svänger ihop på mindre än fem minuter
Förra året fick Bibbi en kokbok av mig, Tommy Myllymäkis Grönsaker, tillbehör & Garnityr och förra veckan bjöd hon på en rätt därifrån, en riktig höjdare med broccoli, vitlök och färskost
Vitlök som smaksättning och som rullades i valnötter. Färskost gjord på turkisk yoghurt. 3 stora färskostbollar. 1 knivsudd vitlök- ta inte för mycket. 3 stora färskost. 1 knivsudd vitlök- ta inte för mycket
) 200 gr philadelphia färskost ( vitlök ). Forma osten med en sked till bollar och frys in. Panera därefter bollarna i ströbröd sen ägg och sen ströbröd igen
Färskosten med varmrökt regnbåge från Börtnan hade jag beställt hos Osterian af Jemtland, den blev väldigt bra till de nya frökexen med nässla, libbsticka och vitlök
Finhacka vitlöken och fräs i lite smör om du vill mildra smaken. Smaksätt med salt, vitlök (inte för mycket), nymald peppar , gräslök och hackade örter
Rör i smaksättning som pressad vitlök och Provensalsk kryddblandning eller den smak du vill. Du kan även låta färskosten vara utan smak som naturell färskost
Färskostar med tre smaker - Pepparotsost med rädisa, Chileost & Örter med vitlök. Vitlöksost är en vinnare sedan tidigare så idag fick den sällskap av purfärsk dill och körvel som ser ut att ha en trivsam tillvaro i såbrättet i vårt stora rum