Förrätt grillad pilgrimsmussla recept

Förrätter till nyårs

Förrätter till nyårs

Grillad sparris med kallrökt lax och parmesandipp. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
God förrätt!!

God förrätt!!

Åt grillade pilgrimsmusslor med fänkål till förrätt idag, det var så gott. Första arbetsdagen är över, jobbade bara lite grann och det var tur för jag hade en hemsk träningsvärk och hade svårt att böja mig framåt
Våga testa nytt

Våga testa nytt

Perfekta på en asiatisk buffé eller som förrätt. Vietnameiska vårrullar med dipp, 6 förrätter eller bufféport12 ark rispapper1 pkt glasnudlar alt
Opera Tavern håller fortfarande

Opera Tavern håller fortfarande

Även om jag generellt sett tycker om sötsaker föredrar jag alltid förrätter framför dessert vid en måltid, men denna gången fanns det liksom lagom med plats över i magen och jag är glad att jag provade eftersom desserterna var lika fina som de varma rätterna
Gourmetvisit på Görväln och Årets kock-finalisten Fredrik Lagbergs kök

Gourmetvisit på Görväln och Årets kock-finalisten Fredrik Lagbergs kök

Förrätt. Salmalax och pilgrimsmusslaKvällens vackraste även om fotot kanske inte gör den rättvisa. Skapelse i form av en terrinliknande matta av salmalax och pilgrimsmussla - med vackert kantade fält av något vi som var på årets kock känner igen - purjolöksaska

Snittarna till nyårspartyt

Då vi provåt dem igår när de legat på fatet ett tag som det ju blir på ett förrättsmingel. Oreganopudrad Manchego med grillad paprika
Mangosalsa

Mangosalsa

Servera med grillade, gärna het kryddade skaldjur. Skala mangon. Skär mango, ananas och avokado i mycket små bitar
Här är jag

Här är jag

Absolut godaste rätten var de andras förrätt, kronärtspannacotta som serverades med löjrom och pilgrimsmussla, så den kommer jag kopiera vid tillfälle
Intervju med Patrik Rhedin

Intervju med Patrik Rhedin

Förrätt. Innan det var det mest grillad hamburgare på balkongen. Grillade pilgrimsmusslor med olivolja, flingsalt & parmesanost serverad på en ruccolabädd
Vinoteca, Soho

Vinoteca, Soho

pilgrimsmussla med morotspuré, som var god men aningen fjuttig i storleken även som förrätt. Menyn var tydligt säsongsinspirerad vilket alltid är trevligt, så till förrätt åt Sinead grön sparris med skinka och krispigt ägg
Nu vill vi ha mera grön, inte sant?

Nu vill vi ha mera grön, inte sant?

Servera den som en större förrätt i tallrikar eller som en mindre i koppar kanske tillsammans med ett par andra mindre förrätter