Det här brödet är bakat efter ett av de återkommande brödrecepten jag använder mig av, annars brukar det för det mesta bli ett bröd bakat på de ingredienser som finns hemma eller av det jag känner för att slänga ner i den blivande degen
-), Men Fröknarna är generösa, vi delar med oss av receptet ändå. Det behöver inte vara mer än en liten hälsning som berättar att ni varit här eller vill ni kanske dela med er av ett bananrecept
Jag har dreglat över det här receptet ända sedan jag först såg det i Leilas A Piece of Cake (min bakbibel) så igår, när jag insåg att jag faktiskt hade alla ingredienser hemma för en gångs skull, gjorde jag slag i saken
Och eftersom det är skördetid för mycket bär nu får ni hålla till godo med ännu ett recept. Jag hann också med att baka en långpanna filmjölkslimpa, det var egentligen mest matbröd jag var sugen på att baka
Kryddig filmjölkslimpa. Om man inte har tid att ställa bröd på jäsning, men ändå vill ha en supergod hembakad macka till kvällsmat är det här världens bästa recept