Fiskrullader recept

Fiskrullader med parmesan och era bästa fisktips?

Fiskrullader med parmesan och era bästa fisktips?

Häromdagen gjorde jag fiskrullader. Jag har turen att vara utrustad med en pappa som fiskar. Innan jul gormade mamma lite om att hon var så less på röding "Herregud, vi äter ju röding minst en gång i veckan
Räkgratinerade Fiskrullader

Räkgratinerade Fiskrullader

Ställ fiskrulladerna på högkant i formen. Ställ fiskrulladerna på högkant i formen. Räkgratinerade Fiskrullader
En palett | Asiatiska fiskrullader

En palett | Asiatiska fiskrullader

Asiatiska fiskrullader (1 vuxen, 2 små). I söndags åt vi upp vår lilla fångst av abborrar. Hela två små. Tjejerna frågade efter mer så idag fick rödspättafileer tina i kylen lagom till middag
Kalasgod spätta i hummersås

Kalasgod spätta i hummersås

Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form
Kalasgod spätta i hummersås

Kalasgod spätta i hummersås

Vänd fiskrulladerna först i ägget, sedan i ströbrödet och lägg dem med skarven neråt i en smord eldfast form
Fylld sjötunga med smak av champagne

Fylld sjötunga med smak av champagne

Fylld sjötunga. Ta två filéer sjötunga och skär i mindre bitar. Lägg ner fisken i en matberedare tillsammans med 1 ägg och salt efter smak
Rödtungarullader med saffranstimjancrème

Rödtungarullader med saffranstimjancrème

När jag i helgen blev sugen på fiskrullader började jag fundera på hur jag skulle kunna göra en av mina favoritfyllningar lite mer färgglad och kom då att tänka på saffran, som passar så bra med fisk
Pocherade rödtungarullader med laxfärs

Pocherade rödtungarullader med laxfärs

4 portioner. Ingredienser. Kokosolja utan smak. 1 Schalottenlök, hackad. 2 hg Laxfärs. 1 Äggula. 1 msk blandade örter (timjan, basilika, etc), hackade
Apelsinspätta

Apelsinspätta

 Lägg fiskrulladerna i kokosmjölken, stäng av värmen och låt det stå under lock 6 - 7 min. En kväll, när jag bläddrade i den franske mästerkocken Auguste Escoffiers Stora kokbok (Åhlén & Åkerlunds Förlag, 1927) slogs jag av enkelheten i hans recept
Fiskrullad med grön ärtkräm

Fiskrullad med grön ärtkräm

Fiskrullader med grön ärtpué. I fredagskväll gjorde jag en jättegod fiskrätt. Vi for till City Gross efter vi stängt butiken kl 18
Fiskgryta med gröna oliver

Fiskgryta med gröna oliver

Lägg i fiskrulladerna och sjud ca 5 minuter tills fisken är nätt och jämnt kokt. Skala och hacka löken
Fylld sjötunga med smak av champagne

Fylld sjötunga med smak av champagne

Fylld sjötunga. Ta två filéer sjötunga och skär i mindre bitar. Lägg ner fisken i en matberedare tillsammans med 1 ägg och salt efter smak
Pocherade rödtungarullader med laxfärs

Pocherade rödtungarullader med laxfärs

4 portioner. Ingredienser. Kokosolja utan smak. 1 Schalottenlök, hackad. 2 hg Laxfärs. 1 Äggula. 1 msk blandade örter (timjan, basilika, etc), hackade
Parmesanpanerade fiskrullader med citronpasta

Parmesanpanerade fiskrullader med citronpasta

Jag valde att ta havregrädde istället för vanlig grädde och det gick alldeles utmärktParmesanpanerade fiskrullader, 4 portioner600 g (ca 2 st ganska stora) Pangasiusfiléerolivolja50 g parmesan, riven1 dl persilja, hackad2-3 dl ströbrödSätt ugnen på 200°
Fiskrullader med ansjovisgräddsås

Fiskrullader med ansjovisgräddsås

Blanda crème fraiche, grädde och senap, slå över fiskrulladerna. Rulla ihop till rullader med fyllningen och sätt i en tandpetare