Fylldugnsstektfläskfilé. Gjorde fylldfläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. Skär fläskfilén på längden, så man kan rulla ihop den som en rulle sedan
Blanda rotfrukter, lök, feferoni, grädde, salt och peppar och häll i en smord ugnsfast form. Täck med aluminiumfolie och tillaga i ugnen, ca 1 timme. Lägg köttet ovanpå rotfrukterna och tillaga i ugnen tills köttet är genomstekt, ca 20 minuter. 600 g fläskfilé
Tryck till fyllningen och rulla ihop fläskfilén. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg över filén i en ugnssäker form och stek mitt i ugnen 20–. 600 g fläskfilé
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg filén bredvid grönsakerna och sätt plåten i mitten av ugnen 15–20 minuter eller tills köttet nått en innertemperatur på 70 grader, använd köttermometer