Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstekt fläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Salta och peppra och bryn fläskfilén runt om i smör i en het stekpanna. Låt fläskfilén kallna. dl kallt vatten och låt fläskfilén bräsera under lock tills den nått 65 grader i innertemperatur. 500-600 g fläskfilé
Varsågod, en fläskfilé fylld med mozzarellaost. Mozzarellafylld fläskfilé. Stek på 200 C, ca 35 minuter eller tills innertemperaturen är kring 70 C. ca 35 minuter eller tills innertemperaturen är kring
Fläskfilén. Putsa bort hinnorna och dela fläskfilén på mitten. Grilla eller stek i panna tills innertemperaturen visar 63 grader. ca 2 dl steksky från fläskfilén
När man är många på sommarens kalas så passar det bra att bjuda på dubbelmarinerad fläskfilé. Putsa köttet, krydda med salt och peppar och bryn fläskfilén i stekpanna
Tänk bara på att när det gäller kycklingfilé så ska köttets innertemperatur högre upp än när det gäller fläskköttet, båda grader har vi skrivit i receptet
Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn