Jag stack den med en kniv några gånger så att vätskan skulle kunna tränga ut. Jag blandade den med en halv fint hackad vitlök, en klick crème fraiche och lite pressad citron
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Fläskkotlett i ugn med gräddig tomatsås. Sätt kotletterna med såsen i ugnen och låt det koka ihop i. fläskkotlettermedben (4 st). 900 g fläskkotlettermedben
Lägg i en långpanna med olivolja. Servera med ris blandat med fetaost. För 4-5 personer1-1,5 kg hel fläskkotlett utan ben6-8 vitlöksklyftor med skal3-4 äggsalt och pepparPutsa köttet, alltså skär bort synliga senor och fett. 1-1,5 kg hel fläskkotlett utan ben
Fina fläskkotlettermedben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Torka av fläskkotletterna. Sätt på en stor stekpanna med höga kanter och tillsätt smör att steka i