Ställ in köttet i ugnen och "grilla" på den höga temperaturen tills köttet har fin färg runt om. Bland annat ugnsbakade slaktarbrodern Fläsklägg och jag tyckte det var en bra och annorlunda idé
Fläsklägg, lök, kryddblandning och vin. Idag blev det hett fläsklägg i Crock-Pot. Jag följde helt enkelt mitt publicerade recept på hett fläsklägg med tryffelpuré och rårörda lingon men Crock-Potifierade det
Dags att laga till Vinnande fläsklägg i Crock-Pot. Jag gjorde mitt vinnande fläsklägg i Crock-Pot. Jag vann visserligen inte tävlingen men det finns publicerat på web och i tryck och jag skulle vilja påstå att det Crock Pot-ifierade receptet hett fläsklägg i Crock-Pot vunnit både mitt och familjens pris och även många av er älskar rätten och har lagat till den om och om igen
Sälta ifrån det långkokta fläsklägget, basen i det stekta grönkålet, sötma, hetta och syra ifrån mangosalsan, en krämig vitlökscrème fraiche och sist toppat med mängder av koriander
Lägg i grönsaker, fläsklägg och kryddor i crock-poten. När man kommer tillbaks efter jobbet ca 8 - 10 timmar senare är allt klart och det är bara att göra moset och skära upp fläskläggen. 1 kg rimmad fläsklägg med ben. Sätt på låg temperatur ca 8 - 10 timmar. 1 kg rimmad fläsklägg med ben
Fläsklägg med rotmos, äkta husmanskost. Späd till önskad konsistens med vattnet från fläskläggskoket. Ta upp den färdiga fläskläggen och skär av svål och fett
Fläsklägg. Oavsett om man tillagar köttet på grillen, i ugnen, stekpanna eller kanske i en Sous Vide så ska man alltid gå på innertemperaturen för att avgöra om köttet är klart