Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen c. a 30 minuter. Citronkrämen. Blanda äggula, maizena, strösocker och grädde i en kastrull
Börja med att göra degen. Lägg ingredienserna i en matberedare och kör till en deg. Låt den vila i en plastpåse i kyl ca en timme så att den blir fastare
Tillslut föll valet på en portionspajformar i en fin grön nyans som passar bra till fruktpajer. Inspiration till receptet fick jag hos Kardemumma gumman, men med min vana trogen ändrade jag lite på det
Receptet är ett viktväktarrecept och därför av en lite smalare variant och mindre portioner. Fruktpaj för 4 personer. Recept, 8 personer (5 propoints/port)
Den innehåller allt från marsipantårta och fruktpaj, till lakritsglass och remmar. Jag har tillsammans med min nya entreprenörsvän Camilla Danilda gjort en receptbox
En cobbler är en amerikansk fruktpaj. Jag gjorde en cobbler häromdagen efter recept ifrån Leila. Alla dessa bär som finns i vår trädgård nu, det är ju sååå gott
Se recept nedan. Grädda fruktpajen mitt i ugnen i 225° i ca 20 minuter. Läs även andra bloggares åsikter om Paj , Dessert , Kaffebröd , Fruktpaj , Vaniljsås 3 nektariner
Enkelt recept, pajskalet ska inte förgräddas och det går att frysa utan fyllningen. Receptet har jag tagit av Leila Lindholm-men har bytt ut mjölet till Schärs Mix C, det gör jag väldigt sällan med ett bra resultat, men den här gången hade jag tur och det gick galant