Tillslut föll valet på en portionspajformar i en fin grön nyans som passar bra till fruktpajer. När jag var på Bagaren och kocken sist, handlade jag fina små pajformar från Gerbera
Fruktpajer kan göras på många olika vis, och i år bidrog nog min mamma med det godaste och bästa rabarberpajsreceptet för 2011. Bred över smeten över rabarberna, och in i ugnen på 175°C i 30 min
Häll smeten i en smord pajform. Vispa ägg och socker. Blanda i mjöl och vaniljsocker. Lägg på bären. Klicka över lite smör och strö över lite strösocker
ingredienser och häll smeten i en rund form med avtagbar kant. Du behöver. 100 gram smör 1 ägg 2 dl socker 2 1/2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker Fruktbitar
Lägg fruktbitarna i ett vackert mönster i pajformen och slå smeten över. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen eller kör den en sekund i matberedare så att den precis bara hinner forma sig till en boll
Lägg fruktbitarna i ett vackert mönster i pajformen och slå smeten över. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen eller kör den en sekund i matberedare så att den precis bara hinner forma sig till en boll
fruktpaj, Paj, Rabarbercobbler, rabarberpaj. Vispa sist ner ägg och kaffegrädde till en slät smet. Klicka ut smeten över rabarbern och strö över mandelspån