Jag börjar med fruktårtan. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten. Recepten är tagna med viss ändring från "Sju sorters kakor", då de riktiga recepten är så krångliga för bagerier
På med sista lagret och stryk grädde över hela tårtan. Fyll igen med resten av frukten. Pensla med barnmatspure-persikasmak eller någon annan som gör frukten extra glansig
Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner det i äggsmeten med en slickepott. Vispa ägg och socker vitt och poröst, gärna med elvisp
Blanda samman mjölsorterna med bakpulver. Sikta över florsocker och garnera med exotiska frukter. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter, gärna med löstagbar kant. 1 dl potatismjöl
Jag börjar med fruktårtan. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten. Recepten är tagna med viss ändring från "Sju sorters kakor", då de riktiga recepten är så krångliga för bagerier
Blanda i mjölet och bakpulver med handen, på så sätt känner man om det skulle bli några klumpar. Mät upp hälften vetemjöl och hälften potatismjöl i det tredje glaset
Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner det i äggsmeten med en slickepott. Vispa ägg och socker vitt och poröst, gärna med elvisp