Ja, då har jag också testat att göra fröknäckebröd a´la LCHF. Finns väl speciellt ett recept som cirkulerar ute i matbloggsvärlden nämligen det som är ifrån Birgitta Höglunds blogg (som tyvärr slutat att blogga)
Dessa spröda knäckebröden av olika sorters fröer är gudomligt goda och inte alls så svåra och göra. Dock fick de stå och gotta till sig i en timme ungefär och sen skötte ugnen resten
lördag, den 18 juni 2016, kl. 00. 27. Nyttigt fröknäckebröd utan mjöl. Sist jag gjorde eget knäckebröd blev det inget bra, gjorde för tjockt, och hade sojamjöl istället för mandelmjöl, så det var nog därför det blev misslyckat
Hade en fantastiskt bra Finlands resa, långa promenader och lugn träning. Då jag fått problem med nacken och axeln, första stadiet till diskbråck, får jag inte träna på ett par veckor
(OBS. Denna bild är lånad från nätet då jag själv ej testat detta recept ännu). Detta recept fck jag av en kollega Christina Wallin och jag fastnade direkt för det för det lät så gott
Dessa var länge sen. Hela familjen tycker om dessa goa knäckebröd eller kex fyllda med fröer. 1 dl linfrön1 dl sesamfrön1 dl solroskärnor1 dl pumpakärnor1 dl havregryn3½ dl majsmjöl1 tsk bakpulver1 tsk salt2 dl vatten1,25 dl olja
Fröknäckebröd och Lena PH. I stället för tårta visar jag en lite slarvigt tagen bild på fröknäckebröd med ingefära och lakrits som jag bakade idag inför ett möte med kollegiet under eftermiddagen