Så med andra ord, bättre att bara köpa ris eller göra egna fyllningar. Sen tjatar päronen om att det blir så onödigt dyrt att köpa sushitill alla barn om de bara äter ris
Förslag på fyllningtill Maki (rullarna), välj fritt. Listan på vad du kan ha som topping eller fyllning kan göras mycket lång för att du kan variera dem i det oändliga
Man kan variera fyllningen precis efter smak, det behöver inte så mycket av varje ingrediens. Tillsushin gjorde alla sin egen blandning av soyasås, wasabi och ingefära, det är bra om varje gäst har sin egen skål att blanda i efter smak
Vik upp den nedre kanten över fyllningen och rulla ihop Maki-rullen med hjälp av plastfilmen, se bara till att du inte råkar få med plastfilmen i rullen
Lägg ut ett lager med ris, lämna fem cm i överkant utan fyllning. Använd bambumattan för att rulla ihop sushin, när du kommer till den delen som inte har ris på sig stannar du till en stund
Valfri fyllning, jag hade. Jag kokar alltid en stor sats quinoa i början av veckan, för att jag intalar mig att det är så bra att ha i kylen till snabba måltider
Tillfyllningen kan man ta lite vad man vill. Fyllning. Vi tog till exempel avocado + gurka + omelett, crabsticks + morot + avocado och till barnen morot + gurka
Förslag på fyllningtillsushi. Ovanpå det tillplattade riset, lägg önskad fyllning. Vegansk sushi är de facto minst hundra gånger så god som annan, eftersom rå fisk inte tilltalar mina smaklökar
Dock finns det ju så många alternativ tillfyllningar så man kan bara välja och vraka. Rulla sen ihop sushirullen och tryck och pressa ihop fyllningen på samma gång så att rullen blir tät