Blanda all ingredienserna till färsbiffarna i en bunke och arbeta ihop till en jämn smet. Värm upp en stekpanna och stek i rikligt med smör, tills biffarna är genomstekta
Färsbiffar går alltid hem, både hos mig och övriga familjen och denna gång var det ingen skillnad. Fetaost är ju också en klassiker i biffar så detta hamnade med i smeten
Därför går jag loss på färsbiffar (igen). Den här gången med rödbetor och fetaost som smaksättare. Om du inte vill ha vitlök, ersätt med en liten finhackad gul lök, eller använd både och
Skär osten i små bitar och blanda med färsen. 1100 g fetaost. 1500 g köttfärs gärna lammfärs 1 st citron rivet skal 2 msk hackad persilja 1 st vitlöksklyfta salt peppar 100 g fetaost smör eller margarin till stekning Tzatziki. 5 st gurka 2 dl grekisk yoghurt 1 st vitlöksklyfta salt peppar 1 msk olivolja Servera med. Forma färsen till 6–8 biffar och stek dem i en stekpanna med smör, ca 5 minuter per sida, tills de är klara. 1Servera med klyftpotatis, och en sallad med tomater, oliver och rödlök