Dessutom toppas den med kolasås, ganache och centerbitar. Jag är barnsligt förtjust i den här varianten medhallon, vit choklad, kolasås och havssalt som jag bloggade om i våras
Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon. Gör chokladganachen genom att riva den ljusa chokladen i en stor bunke, koka upp grädden och slå över chokladen, rör till jämn kräm och låt svalna och tjockna
Täck slutligen tårtan medganachen och garnera med exempelvis lite spånad vit choklad. Rör under tiden kakan gräddas samman de olika fyllningarna samt ganachen
Frisk hallonsås passar väldigt bra till, eftersom det är mörk choklad i både botten och ganache. Sedan är det bara att fördela ganachen på chokladkakan och toppa med hackade karamelliserade hasselnötter
Tillsätt smöret och mixa ganachen slät med en stavmixer. Chokladganache. Jag serverade pajen tillsammans med färska jordgubbar och hallon och vispad syrad grädde, även det efter ett recept av Daniel Roos