Blötlägg gelatinbladeti kallt vatten. Koka upp hälften av grädden, slå den över den hackade chokladen, smält ner gelatinbladetiblandningen och avsluta med att tillsätta resten av grädden och mjölken
Ta upp och låt gelatinbladen smälta ilimesaften. Koka upp socker och vatteni en kastrull. Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bliväldigtroligt och spännande
Rör ner gelatinbladet. Lägg gelatineti kallt vatten. Den här desserten gjorde jag till nyår. Det är en mörk choklad pannacotta och en passionsfruktpannacotta
Tag av kastrullen från spisen och rör ner det urkramade gelatinbladet och sen mjölkchokladen. Så här blev den, min allra första Pannacotta med tre smaker och tre lager
Lägg gelatinbladeni en skål med kallt vatten. Krama ur gelatinbladen och rör ner så att de löser sig. Bryt chokladen ismåbitar och smält den över vattenbad
Lägg gelatinbladeni kallt vatten. Häll ett par matskedar grädde i en kastrull, krama vattnet ur gelatinet och låt gelatinet smälta i kastrullen tillsammans med grädden