Dela den färska lasagnen i 8 bitar (enklast är om du viker den på mitten och sen mitten igen, osv). Min matlust vill inte riktigt komma tillbaka så jag försökte väcka den med en gammal favorit
Jag har inte hunnit blogga i den takt jag önskar och som jag strävar efter. Men eftersom jag lagade till en sådan god maträtt till middag i söndags känns det dumt att undanhålla er detta tips/recept
Den här pastarätten är mycket smidig, tar inte ens 30 min att tillaga och resultatet blir så gott. De flesta tror att man har lagt ner mycket mer tid och möda på rätten, så om du vill imponera på någon är det bara att sätta igång
Jag brukar använda en djup stekpanna (typ traktörpanna) när jag gör mina one-pot pastarätter, men det går också att göra i en gryta (fungerar typ lika bra)
Snarare är de grymma på vildsvinskebab, på högrevsburgare och på pastarätter. Enkla och smarta grilltekniker som hjälper dig att grilla allt i från grytor och till pizza
De flesta av oss gillar väl klassisk lasagne. En enkel men ändå så god pastarätt. Man kan göra den med köttfärs, kyckling eller varför inte en vegetarisk variant
Jag använder mig av färska lasagneplattor när jag gör cannelonis, vet att det finns torkade rör att köpa också men jag tycker att det är mycket enklare att rulla ihop lasagneplattorna än att stå och pilla i fyllning i små rör
Och även om jag äter bakverk sötade med vanligt socker, så kan jag ändå tycka att det är kul om kakorna är nyttigare av att vetemjölet och sockret bytts ut, så länge de är goda ska jag väl tillägga,
Hör du till de som vill tappa några kilo, följer här några enkla tips. KampanjerJunikampanjerSolskyddskampanjAlpha Plus - BonusproduktSmoothiekampanjWalden Farms -10%Urtekram kryddor - 15 %Fyndhörnan
Freeeeeedag. Härligt. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket. Vill mest slappa, ha det bra och slöa… Kvällsmaten ska vara, ”snabb – lätt o laga – och god”
God kväll alla bloggläsare. Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga