Ett annat plus med den här vegetariskaköttfärssåsen är att den blir bara godare om den får stå till dagen efter så du kan med fördel göra en stor sats och ha flera dagar i kylskåpet
We’re back. Det blev lite för mycket matskriverier där ett tag, och nytt jobb för Hanna och så ett tredje barn också, men nu föll andan på igen, så här är vi
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Så här gör du världens godastevegetariska köttfärssås. Jag gjorde den här vegetariska lasagnen för ett par veckor sedan när vi hade städdag i vår yngsta dotters skola
Här är ännu ett recept från min kommande bok om svensk vegetarisk husmanskost. Jag är sämst i världen på att skapa exklusivt content, så jag är på god väg att ge bort hela boken i form av blogginlägg, men va fan
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Vegetariska sojafärsbiffar (6-8 port). Sojafärs är ett mycket bra alternativ för den som vill minska köttkonsumtionen men fortfarande göra liknande så kallad ”vanlig” barnmat som t ex biffar, ”köttbullar” eller spaghetti och ”köttfärssås”
Bryn färsen i smöret/oljan och pressa i vitlöken. Riv morötterna grovt. Skiva champinjonerna. Krydda köttfärsen med Oregano och tillsätt champinjonerna och morötterna
Idag åt vi världens godaste lasagne som jag lagade till igår. Lasagne är verkligen en fenomenal rätt. En allt-i-ett rätt som bara är att ställa fram och hugga in på