Ta två skedar från ägg och socker blandningen i den smälta gelatinen och rör om. Gott och eneklt att göra egna gräddbullar så varför inte testa nu till helgen
Jag bytte rånet i botten mot ett Bragokex, chokladdoppade sorten. Första gången jag provar att göra egna gräddbullar men inte den sista för som ni ser behöver jag träna lite på finishen, ha ha
Fyllningen består av en söt och luftigt marängsmet som man vispar ihop på nolltid, sedan är det bara att spritsa ut marängsmeten på ett smörgåsrån (som du har stansat ut med ett glas), doppa i smält choklad och rulla i kokos eller rostad hackad mandel
Fyllningen består av en söt och luftigt marängsmet som man vispar ihop på nolltid, sedan är det bara att spritsa ut marängsmeten på ett smörgåsrån (som du har stansat ut med ett glas), doppa i smält choklad och rulla i kokos eller rostad hackad mandel
Bild från tidningen Baka. Bodil läste modernare berättelser för oss, lät oss sjunga en sång ur den coola sjuttiotalsserien ”Lära för livet” och lärde oss att baka gräddbullar
Gräddbullar, mums-mums, kokosbullar ja kärt barn har många namn här är ett recept som jag tycker är otroligt gott, och för att citera min far och sambo så smakar de faktiskt som dom man köper i butik, bra betyg tycker jag