Häll upp skaldjursfond i en skål och pensla fiskköttet på rödingen med skaldjursfonden. Lägg 4 urbenade rödingfiléer med skinnet nedåt på en skärbräda. 4 st rödingfiléer
Häll upp skaldjursfond i en skål och pensla fiskköttet på rödingen med skaldjursfonden. Lägg 4 urbenade rödingfiléer med skinnet nedåt på en skärbräda. 4 st rödingfiléer
Innan jag sticker ut, bjuder jag på ett recept på en somrig rätt, som passar lika bra till lunch eller middag - och som du till och med kan färdigställa på grillen, om du har en sådan lyx att ha en sådan hemma (jag har det inte - det är en av de saker jag saknar mest i min lägenhet, att jag inte kan grilla)
Mat som äts utomhus smakar oftast alltid mycket godare, ta till exempel grillad korv med bröd. Köttfärslimpa med skysås, farmors pitepalt och mammas kotletter i panna för att inte tala om pappas röding med citronsås
Låt de goda belugalinserna vara basen i din lördagsmat – och så lägger du till lite grillad kyckling, eller oumph eller kanske en god korv (om du inte är så renlärig när det kommer till dieter
Recept. 27,5 g 600 g Röding. 1. Skär fisken i fyra bitar. Skala och skiva morot och mandelpotatis tunt. Lägg potatis och morot i botten på foliepaket och laxen ovanpå
(Se recept intill på brynt smör) Kläm ihop foliepaketet (dock inte helt ihopklämt, röken ska fortfarande kunna hitta in och lämna lite smak) och grilla fiskpaketet under lock tills fisken är genomstekt