Däremot hämtar jag inspiration från andra recept och igår satt jag och läste massa indiska grytrecept (indiskt är nog min favorit bland utländska matkulturer) och blev väldans sugen på lite sådär garam masala-yoghurt-curry-lite starkt men ändå mjukt-smak (läs indiskt) och då blev resultatet detta
Denna veckan har dom varit extra billiga på ICA och faktiskt riktigt söta och goda. Jag köpte bara på mig de enkla ostar jag hittade på vår ICA-butik, en brie, en blue alp och kvibille
Har inte din butik den i lager så be dem ta hem, jag har köpt på ICA, COOP och Hemköp. Det här receptet har jag gjort i min icke-elektriska Wonderbag, men jag skriver också här nere hur du kokar buljongen i en elektrisk slowcooker och förstås på spisen på vanligt vis
Receptet till kvällens middag hittade jag på Icas mailutskick under rubriken ”Billigaveckan”. Frysen hemma är full med bra matlådor till både mig och Mattias
(recept och bild ). För er som avskyr gorgonzola är tipset att köpa en lite billigare och mildare mögelost och använda konjak i såsen som tar bort den där smaken från osten
) Receptet på spetten kommer från Morberg grillar och ratatouillen från Icasbilligaveckan. Jag odlar zucchini i mitt trädgårdsland i år och håller ögonen öppna efter recept där jag kan förädla min förhoppningsvis rikliga skörd
Även dagens recept är hämtat från IcasBilligaveckan. Fisk igen. Åh vad jag är duktig som har lagat fisk två gånger denna vecka och inte så mycket kött heller
Eller så kan man mixa frysta mangokuber som finns i pappförpackning i ICAs frysdisk. Här kommer bilder och recept från när vi lagade indisk mat i mellandagarna