Bloggpaus, fotograferingar och info. Hej alla underbara. Ni kanske har märkt att mitt bloggande har varit från och till därför är det bäst med en bloggpaus
Just det här receptet är en kombination av info jag funnit på Sveriges surdegskonungs blogg "Pain de martin" ,samt ett grundrecept jag fann på en blogg som heter "Sybariterna"
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Så håll utkik efter mer info om denna workshop, den vill ni inte missa. Jag tycker om att hitta på egna recept och brukar inte så ofta göra recept som andra gjort, men ibland så får jag syn på ett recept som jag bara måste prova och detta är ett av dem