Och inte vilka revben som helst, utan julmustglacerade. De gjorde sådan succé hos kockarna att de bunkrat upp med julmust för att slippa vänta tills påskmusten gör entré
Blanda ihop ingredienserna och låt koka ihop en kort stund. Det är faktiskt inte så lätt att identifiera julmustsmaken för det är ingen smak man associerar till varm sås
SodastartRör samman alla ingredienser i en väl rengjord glasburk eller plastdunk. Den färdigjästa julmusten kan innehålla alkohol som bildats under jäsningen
Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka ner till hälften. 2 dl julmust. Revbensspjäll med glaze 1,2 kg tjocka revbensspjäll 2 dl julmust 0,5 dl soja 50 g färsk ingefära 4 st nejlikor 1 dl ljus sirap 2 st stjärnanis 0,5 st urkärnad chili
För att slippa krångel med jäsning gjorde jag min favoritlösning, bikarbonatbröd och jag älskar att det går så snabbt att bara röra ihop ingredienserna och ställa brödet i ugnen
Ingredienser. I vörtbröd har man egentligen porter eller julmust. Är man glutenintolerant upplever de flesta att de klarar av i alla falla julmust – men många veteallergiker reagerar, så alternativ behövdes
Tillsätt alla övriga ingredienser och rör om så att allt blandas. Jag valde att ha både julmust och vatten som vätska och den mängden krydda som står angiven nedan ger en ganska mild smak på brödet
3 dl julmust. Reducera öl och julmust i en kastrull till 5 dl. Tillsätt alla ingredienser förutom russin och salt och börja med att köra degen i en assistent på låg hastighet 3 min. 3 dl julmust