Igår blev en spontankväll. Hjärtat messar mig och frågar om jag vill joina han och Fridh på Sås&Krås. Som den urhungrige mig efter jobb fanns det ingen tvekan att joina
En ful fisk bjuds det recept på här i vårt kök, dock är fisken lika mumsig som den är ful så vi hoppas att receptet ska finna sin väg hem till alla er fiskälskare där ute
* jensens favorit sås. Blanda ihop jensens favorit sås tillsammans med grädden, pressa i vitlöksklyftorna & i med svampen, koka upp röran & i med creme fraichen
Jensen’s klassiska Favorit Sås – 250 ml (Går att köpa på de flesta livsmedelsbutiker). Helstekt marinerad fläskytterfilén i ugn tillsammans med wokgrönsaker och potatis, fläskytterfilén var perfekt tillagad och väldigt mör
Idag när vi handlade köpte jag färskpotatis från Cypern. I januari. Som kompensation för denna dekadens kände jag mig tvungen att snoka rätt på varenda ekologiskt alternativ som stod att finna vilket ledde till ett nytt personligt rekord i andel miljömärkta varor på kvittot
Nej vet ni vad, nu är det dags för lite husmanskost av den gamla hederliga sorten här i köket, närmare bestämt oxbringa som rimmats och kokts för att serveras med kokta pantoffler och pipparrotssås
Fredag, lördag eller söndag. Nja, idag är det måndag men det hindrar inte mig från att servera en maträtt hämtad från kokboken ””Fredagsmys, lördagsgott och söndagsmiddag” av Jens Linder
För ett tag sedan skrev vi här i köket om hur lätt man röker lax i röklåda hemma och som om att det inte räckte med att röka laxar så har herr M även gett sig i kast med att prova hur det går att röka torsk