Den här tårtan gjorde min mamma varje år till skolavslutningen så jag och kompisarna fick börja sommarlovet med att kalasa på glass, maräng, grädde och jordgubbar i sommarsolen - finns det något bättre att göra en solig sommardag
Man kan variera det efter smak eller säsong, jordgubbar, passionsfrukt, hallon, blåbär, etc. Tårtan har två bottnar på varandra, först en sockerkaksbotten sedan en marängbotten
smultron, jordgubbar, hallon, vinbär, körsbär, blåbär. Nu är perfekt tid för det när jordgubbar fortfarande finns om än i något begränsad upplaga, hallon och smultron växer som bäst, vinbären är inte längre gröna och körsbären är söta och goda
Hallon, blåbär, jordgubbar, björnbär. Hallon, blåbär, jordgubbar, björnbär. 1 skiva färdigköpt marängbotten. Lägg marängbotten i en form med löstagbar kant ca 24-26 cm. 8-10 bitar 1 skiva färdigköpt marängbotten
färska bär (jordgubbar, hallon, blåbär eller vad säsongen erbjuder). Marängbotten mår bra av att ligga i minst ett dygn och Lemon Curd kan du ha i kylskåpet i upp till två veckor