Bred ut allt i en form med bakplåtspapper, ställ in i kylen och låt stelna. Här har vi haft en riktig pysselkväll, dekorerat pepparkakshus samt gjort årets första smarriga julgodis, Rocky Road, som blev så gott (var ju tvungen att smaka på en
Lovade att dela med mig av helgens godisrecept. Slänger in dom lite snabbt så kan ni göra nåt roligare än det jag ska syssla med - naturkunskapsprov i sex timmar
Blanda därefter i pistagenötterna och mandeln och häll upp knäcken i formar. (Om du vill laga julgodisetmed vanligt smör eller grädde går det bra att använda samma mått som i recepten nedan)
Jag har redan delat med mig av två favoriter när det gäller julgodis så jag fortsätter att fylla på listan och förhoppningsvis bjuda på lite inspiration
-) Enkelt är det också, det jobbigaste är nog att skala pistagenötterna. Jag tycker inte det är gott med för mörk choklad så jag använde mig av en 56% choklad, tycker det blir godare. 600 g mörk choklad 3 dl jordnötter 2 påsar dumlekola 1 dl skalade pistagenötter 2 nävar med marschmallows (får du inte tag i dom små så delar du bara dom större i 3 delar) Smält chokladen på låg värme i en skål över kokande vatten. Bred ut allt i en form med bakplåtspapper i, ca 2-3 cm högt ska det vara. 1 dl skalade pistagenötter. 2 nävar med