Stjälp ut degen på bakplåtspappret och forma med mjölade händer en rund ganska tjock kaka. Det här är det andra receptet jag lägger upp där jag använt mig av min egen naturligt glutenfria mjölmix som består av endast näringsrika fullkornsmjöler och extra fibrer
2 dl fullkornsmjöl av dinkel. 2 dl fullkornsmjöl av dinkel. . I torsdags fick jag en till baktidning. Det var en massa brödrecept i den, bland annat det här på havrebaguetter
Varm kaka med smör och sirap är ett av de godaste barndomsminnen man kan ha. 4 dl fullkornsmjöl (vi använder Västergåtabagarnas). 4 dl fullkornsmjöl (vi använder Västergåtabagarnas)
Stjälp ut degen på bakplåtspappret och forma med fuktade händer en rund ganska tjock kaka. Fullkornsmjöl betyder att man har gjort mjöl av hela kornet, alltså både av kärnan och det näringsrika och fiberrika skalet
Jag hade ingen rågsikt hemma så jag tog ett fullkornsmjöl istället men jag tycker nog att brödet blir godare med rågsikt eller så beror det på vem som bakar… Eller vad tror du sis`
De är också lite hälsosammare än orginalet eftersom de är bakade på fullkornsmjöl av bovete och havre istället för vanligt vitt mjöl, samt så är de sötade med lönnsirap och kokossocker istället för vitt socker och vanlig sirap
Nagga varje kaka med en gaffel. 3 dl fullkornsmjöl. 3 dl fullkornsmjöl. Instagram är ett trevligt ställe. Att sitta i soffan och lugnt scrolla genom härlig inspiration eller ta en kort paus i arbetet och se vad andra runt om i landet, eller runt globen, har för sig