Skär upp köttet iskivor och lägg på fatet. Pensla olja i en ugnsform och lägg ner rullen. Skär ett snitti kalkonbröstet på längden så du kan vika ut det till dubbel storlek
Häll oljan i en ugnsfast form, Lägg ivitlöken, paprikan och oregano. En otroligt god och relativt enkel rätt med smaker från Italien som passar fint som helgmat och gärna med ett glas vintill
Låt filéernavilainlindadei smörgåspapper en liten stund innan de skärs iskivor och serveras. Själva tycker vi att det dagen till ära passar alldeles ypperligt att bjuda er på honungsglaserat och ugnsstekt kalkonbröst tillsammans med en underbar apelsinsås
Skär upp köttet iskivor och lägg på fatet. Pensla olja i en ugnsform och lägg ner rullen. Skär ett snitti kalkonbröstet på längden så du kan vika ut det till dubbel storlek
Låt det koka upp och lägg över i en ugnsform. Vi har en del kalkonbröstfilé från Ingelstaliggandesi frysen för tillfället, och det är så himla gott att använda istället för kycklingfilé
Hetta upp grillen eller ugnensgrill och pensla spetten med resten av marinaden. Skär kalkonfiléni lagom stora munsbitar, som är ungefär lika stora, och lägg dem i en skål som inte är av metall