Kammusslorn och bröden. smör att steka brödmedaljongerna i gräslök att garnera med Gravad rökt äggula 6 äggulor ca 100 g strösocker ca 100 g salt (en rökpistol) Spenatblandningen (6-8 serveringar) 500 g färsk babyspenat 1 schalottenlök (finhackad) 1 kruka persilja 1 dl vitt vin 1,5 msk koncentrerad fiskfond 2 dl vispgrädde Gör så här
De arter som kommer från den europeiska kontinenten kallas för pilgrimsmusslor (kammusslor). Vanligt tillagningssätt är att steka eller grilla musslorna snabbt för att de skall behålla sin spänst
Gratinerade kammusslor med sancerrevin. Han hjälpte mig också att skiva och steka. Det fick bli min färdigfavorit - kammusslor med Sancerrevin från Picard
smör att steka i. smör att steka i. 6 st kammusslor. 2 port 6 st kammusslor. Tänkte bjuda och inspirerar på något riktigt gott som vi avnjöt på förra årets sista dag
Det gör oss absolut ingenting, eftersom den frånvarande också är skaldjursallergiker och vi andra passar på att lyxa till fredagkvällen med kammusslor – de som ibland kallas små pilgrimsmusslor
Det gör oss absolut ingenting, eftersom den frånvarande också är skaldjursallergiker och vi andra passar på att lyxa till fredagkvällen med kammusslor – de som ibland kallas små pilgrimsmusslor