Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1. Koka riset 2
Skär potatis och kassler i strimlor. Blanda ner kasslern och hälften av champinjonerna i grytan. Koka potatis, lök och vitlök i lagalätt i en kastrull under ständig omrörning, ca 5 minuter. 200 g kassler
Här kan du passa på att koka och skära ditt tillbehör, i mitt fall var det alltså rödbetor. Ska jag vara ärlig är väl inte kassler mitt förstahandsval när det kommer till kött och protein men Hemköp hade så himla bra pris på kassler denna vecka så jag köpte en bit och gjorde matlådor på den
Koka riset. Skiva kasslern. Varva kassler och ost och lägg ovanpå riset. Späd med grädde, mjölk och fond och koka i 5 minuter. Häll såsen över kasslern och gratinera i ugn i 20 minuter. 500 g kassler
Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Låt koka upp så köttbuljongen löser sig, och smaka av med salt och peppar. Trots allt vill man ju dock ha lättsam mat i värmen, och kassler är ju lättsamt
koka upp riset. Finstrimla purjolök och kassler. Toppa med purjolöken och kasslern. Skär färsk chili i smala strimlor och hacka salladslök och garnera på Kasslern med ananas och servera