Fler av mina recept finns på min blog. KoktRöding/Öring. Den bör då genast tas upp, annars blir den för mycket kokt och därigenom sämre i smak och konsistens
Servera alla dessa rätter tillsammans med kokt nypotatis och njuuuuut. Nu till recepten. På menyn hade vi nypotatis, stekt röding, sommarsallad med jordgubbar och så en lätt dillsås med citron, så gott
Jag serverade med kokt potatis och en kall löjromssås (bara majo, gräddfil, löjrom, dill, salt och peppar) men om man vill göra det lite finare så kan man alltid göra en god potatispuré till och och strunta i såsen (eller kanske kroketter eller liknande) och kanske ha lite frästa grönsaker till, var lite kreativ människa
Augusti och blåbär (och kräftor och kantareller) hör ihop tycker jag och denna galette passade så bra som avslutning efter stekt röding, kokt potatis, grönsaker och romsås
Lägg på svampen och servera med kokt potatis. kokta ägg. kokt potatis. Salta rödingen och stek den i olja cirka 2 minuter på skinnsidan. Lägg upp rödingen på 4 tallrikar. rödingfiléer a 170 gram - med skinn
Skiva och stansa ut polkabeta och den kokta rödbetan enligt bilden. kokt rödbeta. kokt polkabeta. Vakuumförpacka rödingen och baka av i 40-gradigt vatten till en innertemperatur på 38°. odlade lättrimmade rödingfiléer à 80 g
Sillfrukost Idag får Du bilder och recept på några av de rätter vi njutit av de senaste dagarna. Så de här dagarna har jag stått vid spisen och fått goda råd av henne, när det gäller koktider, kryddningar och annat som gäller mat som den lagades förr