Kondenserad mjölk chokladglass recept recept

Chokladglass

Chokladglass

Vispa sedan i äggula,kondenseradmjölk och kakao tillsammans med den smälta chokladen. Det här är ett recept to "die for"
Chokladglass

Chokladglass

kakao, kondenseradmjölk och äggula. Jag trodde att receptet hade tappats bort då det låg i en inbox på en e-postadress som är bortplockad
Recept: salted caramel ice cream

Recept: salted caramel ice cream

i burk kondenseradmjölk. Okej, banan & chokladglass och avokadoglass är ju lysande exempel men nu fokuserar vi på detta
Jordnöts o chokladglass

Jordnöts o chokladglass

Koka den kondenserademjölken ett par timmar innan du ska servera glassen. När gräddmjölken svalnat så häll i den i äggsmeten
Glass med vit choklad och salmiak

Glass med vit choklad och salmiak

Rör ihop kondenseradmjölk, vaniljsocker, färskost och smält choklad. Denna glass är ännu ett improviserat recept och påminner lite om den här chokladglassen om man ser på ingredienslistan

Puro Fairtrade Coffee

Kaffe Chokladglass utan glassmaskin. Så därför får ni idag ett recept på glass med smak av Puro kaffe. 2 dl kondenseradmjölk. 2 dl kondenseradmjölk
Snabbglass

Snabbglass

Häll ner den kondenserademjölken i grädden och blanda ordenligt. Ena gången hade jag bara mjölkckolad och då blev den för söt,
Krämig Chokladglass med crisp *Superenkelt recept*

Krämig Chokladglass med crisp *Superenkelt recept*

Öppna burken med kondenseradmjölk, och rör ihop med grädden. Blanda ner vad du nu vill smaksätta med, i detta fall kakao och hackad choklad (jag använde marabou mjölkchoklad)
Hemlagad chokladglass (endast tre ingredienser)

Hemlagad chokladglass (endast tre ingredienser)

Blanda ner mjölken i grädden. Tre fjärdedelar av familjen är helt tokig i glass och därför är vi alltid på jakt efter goda glassrecept och här har vi hittat ett riktigt bra

Choklad- och hallonglass

Vispa grädden tills den börjar bli fast och rör därefter ner den kondenserademjölken. Chokladglassen är särskilt god, alldeles len och chokladig medan hallonglassen är lite syrligare i smaken