Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Vispa samman grädde, creme fraiche, soya och sambal oelek. Sambal oelek,. Dagar som dessa så är det perfekt med mat som sköter sig självt, som detta receptet på kotletteriugn
Lägg det råa köttet i en ugnsfast form. Vispaihop de övrigaingredienserna och slå över. Stek i 60- 75 minuteri 175 graders ugn eller i stekgryta på spisen. 8 fläskkotletter. 2 dl crème fraiche. 3 dl vispgrädde. 2 tsk sambal oelek. 3-4 pressade vitlöksklyftor
Lägg kotletternai en ugnsform och blanda övrigaingredienseri en bunke. Sweet chili-kotletter. Efter en synnerligenintensiv vecka där jag intevarit hemma många timmar kom plötsligt en lördag då det fanns tid att laga mat
Det behöver inte vara färs som blandas med tacokrydda när det finns så mycket annat i affärernas diskar att välja mellan, varför inte prova med fläskkotlett
Lägg de fyra kotletternai en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,. 1/2 tsk sambal oelek
Blanda ihop resterande ingredienser och häll såsen över kotletterna. Köttet bli mört och gott då det får gotta insigi den goda såsen på en hyffsat låg temperatur iugnen