Ta ut kycklingen ur kylen och häll innehållet från påsen i en ugnssäker form. Ställ ugnen på 250 grader och använd gärna grillfuktion om det finns, annars så använder ni helugnsvärme. Ställ formen i mitten av ugnen och ställ en klocka på ca 17 minuter. När klockan ringer så vänder ni på fileérna och låter dem ligga i ca 20 minuter till i ugnen
Sätt ugnen på 200 grader. Baka i ugnen i ca 25 minuter. Mixa eller hacka ingredienserna till fyllningen. Skär ett snitt genom varje kycklingfilé, utan att de delas
Vänd i valnötterna och resten av buljongen från den ugnsstekta kycklingen. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Fyll kycklingen med blandningen och lägg den i en ugnsform. Sprid ut grönsakerna i en ugnsform. Sätt ugnen på 225°. Tillaga i mitten av ugnen i 30-35 minuter tills kycklingen är genomstekt. Sätt ugnen på 225°. Rosta i ugnen i 20-25 minuter
Bryn filéerna i smör och lägg dem sedan i en ugnsform. Sätt ugnen på 175 grader. Häll blandningen över kycklingfiléerna och stek i ugnen cirka 25 minuter
Ångkoka dem i ca 15 minuter, eller sätt in dem i ugnen på 200º i ca 15 minuter. Bryn svampen i 1 msk smör, med den hackade löken, blanda i ½ dl hackad persilja, låt kallna