Det absolut bästa är att du kan ha äpplen, bär eller vad du nu vill ha i denna fantastiska kaka. Kanske det rent av skulle bli himmelskt gott med choklad och några matskedar kakao i smeten
Lättbakade kakor eller flarn fulla med smör och socker behövs då och då. Receptet går att modifiera oändligt och anpassa till det man har hemma när suget sätter in
Ta ut degen på lätt mjölat bakbord och gör små bollar som du lägger sen på plåt med bakplåts-. Ja där lärde jag mig nåt,att aldrig ha kakor framme för de försvinner lika snabbt
Det ser ju lite tråkigt ut om det syns att den har gått sönder på bilderna man tar sedan, men den lilla spricka som redan bildats tänkte jag att jag lätt kan dölja
Grädda kakan i 3040 min i 150°. Ta sedan ut kakan och bryt över choklad bitar och ställ tillbaka kakan i 1 min i ugnen för att chokladen ska smälta. 2/3 dl kakao
Förutom att den är otroligt god, går den snabbt att baka (ner med ingredienserna i en matberedare bara), är lätt att variera och kan serveras på olika sätt