Vid en av måltiderna lagade jag därför till en kalvytterfilé i gryta med bland annat cider i. Det gällde bara att komma på vad jag skulle laga till, som vanligt även det
Ikväll bjöds härligt rosastekt rödvinsmarinerad kalvytterfilé från grillen. Jag jobbar som en liten gnu för att klara deadline och hinner inte laga någon mat, men gubben gör det med den äran
Lagas allt på gång behövs allt bara hållas varmt till servering. Stekt kalvytterfilé med Pommes Duchesse, gulbeta, svampfräs, rödvinssky och timjansskum, 9 portioner. 1,8 kg putsad kalvytterfilé, rumsvarm, delad i två delar (lättare att hantera så). gulbeta, kalvytterfilé, Pommes Duchesse, rödvinssky, svampfräs, timjanskum 1,8 kg King Edward-potatis (överlägset bäst till mos så prova inte med någon annan sort). 1,8 kg putsad kalvytterfilé, rumsvarm, delad i två delar (lättare att hantera så)