Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Jag trodde att jag skulle behöva ha i någon fond eller buljong men tycker inte det behövs, särskilt inte om du som jag använder Noilly Prat som är en underbar torr fransk vermouth jag alltid har i skafferiet till
jag gillar lax. Bästa säsong för lax är sommar och höst. Köp färsk lax då och frys in. Här är en ny laxmiddag, tillagad efter den välkända principen ”man tager vad man haver”
halvtorr sherry (jag tog faktiskt Noilly Prat Vermouth eftersom hade slut på både mirin och sherry). Till serverade jag lax som stekts i ugnen i sin marinad av soja, mirin eller torr sherry, riven ingefära och asiatiska kryddor
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten. Värm upp pastan i såsen och lägg på tallrik, lägg laxen ovanpå och servera med t
Krydda laxfjärilarna med salt och peppar, och pensla dem lätt med olja. Vermouthsås. Lägg upp laxen på ett varmt fat eller på tallrikar, slå såsen omkring och garnera med sparris och räkor
Den får sin härliga smak från fänkål – både färsk i strimlor och frön – och en aning chili och ingefära samt den oslagbara franska torra Vermouthen Noilly Prat som du för övrigt har god nytta av i skafferiet till risotto, pastasåser, gräddsås till fisk och för den perfekta béarnaisen
lax och torsk. en skvätt Noilly Prat (en torr fransk Vermouth som är fantastisk i matlagning. När dottern fyller år den 27 december är det tradition sedan länge att ha en väldigt o-julig middag med släkt och vänner