De blev så vansinningt godaoch var väldigt lätta att göra. Men ibland kan jag känna att den liksom blir så stor och otymplig att förvara när man inte orkar äta upp hela (även om det har hänt att jag har orkat det – men det behöver vi inte prata om nu)
Dom var väldigt lätta att göra. Skala och riv morötterna fint. Här kommer receptet på ett par jätte goda morots muffins som jag gjorde till ert föräldra möte
Däremot efter ett par timmar börjar jag bli hungrig och då vill jag ha något mer “matigt” Att ha med ett ägg är ett alternativ men så ramlade jag över detta recept på Proteinmuffins som är både enkla godaochlätta att ha med sig
Blanda under tiden ihop ingredienserna för glasyren (smält smöret, och låt det svalna innan du blandar ihop det med resten av ingredienserna), och ställ glasyren i kylskåpet så går det lättare att spritsa/skeda den på muffinsarna
Ville testa att göra lite matmuffins som är lätta att ta med som mellanmål när man har bråttom iväg. Skär smöret i tunna skivor (detta för att det ska bli lättare att arbeta med)
De blev sådär lätta, fluffiga och saftiga på en gång. En gång för väldans längesedan blev jag bjuden på vallmokaka och det var ingen höjdare när det var allt för mycket frö, men lagom mycket ger lite crunch och god smak