Låt brödet svalna på galler och bryt det sedan i bitar. Om man vill kan man pensla brödet med smält smör medan det är varmt, för att få en glansigare yta på det
Pensla olivolja på en plåt och på händerna. Ta upp degen och dela i fyra delar och lägg ut på plåten. Pensla på olivolja på brödet och strö på lite flingsalt ovanpå
Lättbakat är det också. Vill du har nygräddat bröd på tex. lördag morgon, så mata surdegen på fredag morgon, gör degen på fredag kväll och grädda det på lördagmorgon
Ett gott, saftigt och lättbakat naturligt glutenfritt vardagsbröd. Inget fel med att använda sig av det som konsistensgivare i vissa bakverk när det passar, men ren stärkelse bör inte utgöra huvudingrediensen i ett matbröd som man äter till vardags
Lättbakat och fiberrikt matbröd. Ja, om du bortser från gräddningstiden i ugnen som är på en timme. Stjälp upp brödet ur formen och låt det kallna på galler på galler under bakduk
Igår bakade jag ett lättbakat bröd i långpanna, så himla gott det var. Känns som det var evigheter sen jag bakade matbröd, så synd för det är ju så gott med nybakat
Det här receptet på ett bröd med linfrö och kruskakliverkade väldigt enkelt och lättbakat. Jag blev så sugen på att baka matbröd och bestämde mig för att pröva något nytt