Koka upp ättika, socker och vatten under omrörning och kyl ner lagen till kylskåpskall. Skala och dela röd och gul lök på mitten och skär löken i tunna skivor
Då tar vi sats från klippavsatsen i dag och svingar oss ut från cliffhangern vi lovade er igår. ) Det är nämligen dags för årets sista sillinläggning och det blir alltså klassikern löksill, en gammal goding som vi inte fått med i vårt sillskafferi förrän nu
22 Mars 2016. Fisk och Skaldjur,. påsk. Lchf Löksill. Här kommer nästa sill, som tillverkades idag. Det är en gammal hederlig löksill, det kan aldrig bli fel
Koka upp ättikssprit, vatten och socker, och låt kallna. Låt sillen rinna av och skär i bitar. Varva sill, kryddpeppar, lagerblad, skivad purjolök, lök och dill
Låt sillen rinna av ordentligt. Koka upp lagen och låt den kallna helt. Varva lök och sill i en fin burk och fyll på med den kalla lagen så stt det täcker