Här kommer ett grundrecept på de fina marängkakorna och med en god gräddfyllning, speciellt om man inte är förtjust i smörkrämer som de vanligtvis fylls med
Macaronsgrundrecept. Spritsa ut macarons på en plåt (bakplåtspappret ska passa perfekt) stora som enkronor och låt stå dem stå och torka i ca 45 minuter
Vi gjorde ju även småkakor igår kväll, vi fick (precis som till våra macarons) ett grundrecept, den här gången på mördeg och sen fick vi välja fritt bland färg och smaksättningar
Grundrecept till glass Ger ca 1 liter, vilket blir ungefär 6 portioner 4 äggulor 1 ½ dl strösocker 2 msk vaniljsocker 2 ½ dl vispgrädde 3 dl mjölk Blåbärsglass Minska mjölken till 2 dl och tillsätt istället 1-2 dl blåbär Hur gör man
Macaronsgrundrecept. Spritsa ut macarons på en plåt (bakplåtspappret ska passa perfekt) stora som enkronor och låt stå dem stå och torka i ca 45 minuter
Om du vill färga din macaronssmet så skall du göra det nu, tänk på att när marängsmeten vänds ner så ljusnar smeten betydligt Blanda även ner eventuell smakarom/essens
Grundrecept Mandelkakor. Försökte mig också på att göra rosa macarons till Belles kalas och de vart kanske de fulaste macaronsen jag sätt men faktiskt riktigt goda