än vad som krävs i receptet. Macarons var ju jättepoppis ett tag och det bloggades flitigt om dem, nu känns det som de glömts bort lite och själv var det längesedan jag bakade de sist, här är en variant fylld med vaniljkräm och hallon
Macaronsgrundrecept. Detta är ett traditionellt recept som i detta fallet kommer från Tea Malmegård, med mina kommentarer inom parentes, och basen är en italiensk maräng
Hej. Så var det söndag igen, och dagen efter Maja och Jimmys fina bröllop. Sagolikt vackra var de, vädret som först visat på regn hela dagen blev istället soligt och härligt, middagen var på min favorit restaurang här i stan- Tegel så maten var helt i min smak och magisk
I det här receptet gör man en italiensk maräng som blandas med mandelmjöl, florsocker och äggvita. Frasig yta, lite sega i mitten och fyllda med en ljuvlig blandning av hallon och vit choklad
Det kan vara vit choklad & hallon, kokos & mango, cappuccino macarons och många fler roliga recept. I slutet av boken får du ta del av en hel drös roliga recept på macarons
Den överblivna smörkrämen kan du använda till cupcakes eller varför inte macarons. Receptet är amerikanskt och resulterar i bottnar som inte riktigt påminner om de svenska tårtbottnarna vi är vana vid
Kolakrämen har jag snott av Mary från hennes recept på gudomligt goda salta kolamacarons. När Mary gör den här krämen till sina macarons är den ganska tjock, så ta den hellre av värmen lite för tidigt än för sent om du ska använda den som tårtfyllning