Jag gjorde istället en botten med majsmjöl och kryddade soyafärs med vitlök, paprikapulver och spiskummin (det är spiskummin som är själva grejen i tacomixpåsen), det resulterade i en lite roligare och antagligen mycket nyttigare tacopaj
Som de torra å trökiga föräldrar vi är så sa vi nej, och gjorde istället en tacopaj. Lika delar majsmjöl, rismjöl och 1,5 del durramjöl. 1 dl majsmjöl. 1 dl majsmjöl
Men majsmjöl innehåller en del kolhydrater så nu använder jag det här receptet istället. Den senaste tiden har jag gjort ett fröknäcke med majsmjöl som binder ihop fröna och gör det lätt att baka ut
Blanda sedan i sesamfrön, pumpakärnor, solroskärnor, majsmjöl, salt, (ev. Jag har valt att skriva kummin som en extra kryddning istället för en stående ingrediens då det inte är alla som är förtjust i smaken av kryddan
Brödet smakar väldigt gott men det var svårt att få det att hålla ihop, vet inte om man kanske skall justera mängden majsmjöl och ta mer vetemjöl istället
½ dl majsmjöl. Men å andra sidan, finns det istället rader med all möjlig prosciutto, speck, bresaola och coppa - så jag har egentligen ingen rätt att klaga
Ekologiskt majsmjöl >>. Jag ville inte slänga smeten så jag provade att lägga en klick i stekpannan och trodde att det skulle bli katastrof, men istället så blev det den här vackra skapelsen
Blanda ihop majsmjöl och vaniljsocker. Sabayonkrämen kan jag däremot inte rekommendera om man ska servera kakan till många, det var ett hiskeligt vispande, med stor risk att den istället för kräm blir äggröra
Tillsätt äggen, gräslök, dill, sesamfrön och majsmjöl. Jag tycker om att äta kokt, kall quinoa i sallad tillsammans med en god vinägrett, men i mitt senaste påhitt har jag använt dem istället för ströbröd i tonfiskbiffar
Välj istället ett recept med exempelvis glutenfri mjölmix, mandelmjöl eller majsmjölistället. Jag älskar både semlor och våfflor, så korsningen semmelvåffla föll mig verkligen i smaken