Makroner mandelmassa recept

Makroner till glögg eller te

Makroner till glögg eller te

Riv mandelmassan på rivjärn eller i matberedare. 100 g mandelmassa. Hacka samman vetemjöl, smör och florsocker till en deg
Biskvier

Biskvier

Tillsätt den rumstempererade mandelmassan. 250 g mandelmassa 50/50. Biskvibotten. Sätt ugnen på 180 grader
Makroner med hasselnötskräm

Makroner med hasselnötskräm

Riv mandelmassan fint på rivjärn. Rör ihop mandelmassa, socker & äggvita till en smet. Makroner med hasselnötskräm(15 dubbla kakor) Du behöver. 150 g mandelmassa1/2 dl socker1 äggvitaValfri hushållsfärgFyllning. Kramar / Anna ♥ 150 g mandelmassa

Årets påskgodisFlädermakronerJag gjorde makroner smaksatta med citronskal och fyllda med flädsmörkräm